Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Hyr dina produkter av YRC rental...

... för bygg, anläggning, markarbeten, målning och alla andra typer av arbeten där man kanske inte vill äga maskiner och utrustning själv.

Skruvautomat Luft Högtryck
Artikelnummer: 82-21510

Lägg i kundkorgen

Mer information

Skruvautomat Luft Högtryck

Pneumatisk skruvautomat MAX HVR41G4 - Ergonomisk gipsskruvdragare automat.

MAX HVR41G4 är pneumatisk skruvautomat för MAX Powerlite 20-barssystem. Skruvautomaten som arbetar med rundbandade gipsskruv är mycket effektiv, den skjuter in och drar åt skruven på endast 0,06 sekund!

Tekniken är skonsam mot belastningsskador i armar/axlar eftersom det inte krävs någon stor handkraft samtidigt som skruvmomentet går oerhört snabbt. Skruvautomaten har dessutom snabbinställning av skruvdjup och särskilt läge för sned skruvning i hörn. Givetvis har den omställare för trä- eller metallregel.

Den pneumatiska skruvautomaten ansluts till Powerlite-kompressorn som är själva hjärtat i Powerlite-systemet. Kompressorn är dessutom kompakt, levererar både 8 bar och 20 bar. Med det högre lufttrycket kan högtrycksslangarna hållas marginellt större än en vanlig elkabel.

Precis som alla våra MAX-produkter är skruvautomaterna högkvalitativa verktyg som är byggda för att hålla. Vi har förstås fullständing MAX-service. Du kan lämna in verktygen på våra Pro Fastening Centres eller kontakta vår servicepersonal på huvudkontoret.

  • Enkel & dubbel gips i trä
  • Enkel & dubbel gips i stål
  • Levereras i plastväska.
  • Drivmedel: Lufttryck

Välkommen in till oss!