Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Rekondare Vallentuna

Om YRC

YRC Rental etablerades 2014 och har sedan dess vuxit i snabb takt. Vi har idag fyra depåer i Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby och Stockholm City. YRCs verksamhet lutar sig på två ben – uthyrning och försäljning. YRC säkerställer att deras kunder får rätt maskin efter behov genom ett brett utbud, ett stort kunnande, snabb leverans och precision med egna bilar samt engagerad service och förståelse för kundens behov. Detta gör vi genom uthyrning samt försäljning i butikerna. 

På YRC jobbar vi efter 3 värdeord - Engagemang, Kundfokus och Enkelhet.

Vi är engagerade i våra kunders behov och utmaningar. Vi säger inte nej utan var, när hur?
Allt YRC gör är för kunden. Vi har ett brett utbud för att tillgodose våra kunders alla behov. Det vi inte har ser vi till att få fram. Vi har egna bilar för leveranser och vi löser kundens hela problem. YRCs främsta ledord och huvudbudskap är att det ska vara enkelt att hyra maskin. För oss betyder enkelheten att alla delar i en uthyrning är enkel – allt från första kontakt, beställning och leverans till återlämning samt administration och ekonomi. 

Om tjänsten

Som rekondare hos YRC rekonditionerar du våra maskiner. Det innebär att du tvättar, smörjer, tankar, funktionstestar ställer allt på rätt plats på lager och gård. Det är en otroligt bred roll där du servar våra kunder, hjälper till med på och avlastning, ger support på hur maskinen fungerar och tar emot returer. Du kommer även vara behjälplig med transporter.

Du är den som säkerställer att det ska vara enkelt att hyra en maskin - fulltankad och i bästa möjliga skick - hos YRC. I din roll är du tillsammans med dina kollegor ansvarig för att kundens resa från beställning och leverans, till återlämning av hyrda produkter, flyter smidigt. Du besiktar maskiner och utrustning vid utlevelsens samt retur för att säkerställa att skador upptäcks och repareras samt debiteras. I ditt ansvar ligger även att tvätthallen är i rent och snyggt skick.

På YRC hjälps vi åt och laget går alltid före jaget – Vi är ett tight team som alltid jobbar tillsammans och hjälper varandra där det behövs.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen tror vi att du är tekniskt lagd och intresserad av de produkter vi arbetar med. Tidigare erfarenhet inom branschen är givetvis mycket meriterande.

Du gillar att ge service och ser värdet av att bygga långsiktiga kundrelationer.

Krav

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - gärna i maskinbranschen.
Mycket meriterande med körkort B eller BE behörighet.
Meriterande med datorvana och erfarenhet av order/affärssystem.
Språk Svenska/ Engelska (läs, skrift och tal) 

Vi erbjuder dig

En dynamisk arbetsmiljö med många varierande arbetsuppgifter och högt i tak. Engagemang är ett av våra ledord och det genomsyrar allt vi gör.

YRC lägger stor vikt vid att hitta rätt person för denna tjänst och håller intervjuer löpande.

Har du några frågor vänligen ta kontakt med Håkan Söderström via mejl nedan.

Villkor

Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidare-anställning.
Tillträde snarast. Fast lön 

Är du rätt person för YRC? skicka din ansökan till: hakan@yrc.se

Besök oss: Nyvägen 2A, Upplands Väsby
Öppettider: Mån-Fre: 07.00-16.00, Lör-Sön: Stängt

Telefon: 08-590 32 001

Kontaktformulär

Hitta till oss

Välkommen in till oss!