Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Chaufför - CE / C1E - Stockholmsområdet

Tjänst:

Chaufför - CE / C1E - Stockholmsområdet

Om YRC

YRC Rental etablerades 2014 och har sedan dess vuxit i snabb takt. Vi har idag fyra depåer i Vallentuna, Åkersberga, Upplands Väsby och Stockholm City. YRCs verksamhet lutar sig på två ben – uthyrning och försäljning. YRC säkerställer att deras kunder får rätt maskin efter behov genom ett brett utbud, ett stort kunnande, snabb leverans och precision med egna bilar samt engagerad service och förståelse för kundens behov. Detta gör vi genom uthyrning samt försäljning i butikerna.

 

På YRC jobbar vi efter 3 värdeord - Engagemang, Kundfokus och Enkelhet.

Vi är engagerade i våra kunders behov och utmaningar. Vi säger inte nej utan var, när hur?

Allt YRC gör är för kunden. Vi finns strategiskt utplacerade för att finnas där kunderna finns. Vi har ett brett utbud för att tillgodose våra kunders alla behov. Det vi inte har ser vi till att få fram. Vi har egna bilar för leveranser och vi löser kundens hela problem. YRCs främsta ledord och huvudbudskap är att det ska vara enkelt att hyra maskin. För oss betyder enkelheten att alla delar i en uthyrning är enkel – allt från första kontakt, beställning och leverans till återlämning samt administration och ekonomi.

 

 

Om tjänsten

Vi söker dig som brinner för arbetet som chaufför! Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. Då arbetet som chaufför innehåller ett pressat tidsschema ställer vi krav på att du håller en god servicenivå trots högt arbetstempo. Du är vårt ansikte ut mot kund. För att klara arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service. Du gillar ansvar och är en lagspelare som värdesätter vikten av teamwork. Den här tjänsten rapporterar till vår transportledare.

 

Tjänsten omfattar körningar i hela Stockholmsområdet.  Arbetstiden är förlagt 06.30-17.00 och kan variera inom den tidsramen beroende på schema och arbetsbelastning.

 

 

Krav

Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - gärna i maskinbranschen.

Körkort med behörighet CE alt. C1E

YKB

Truckkort och Krankort är meriterande

Språk Svenska / Engelska (läs, skrift och tal)

 

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en dynamisk arbetsmiljö med många varierande arbetsuppgifter och högt i tak.

YRC lägger stor vikt vid att hitta rätt person för denna tjänst och håller intervjuer löpande.

Har du några frågor vänligen ta kontakt med Håkan Söderström via mail nedan.

 

Är du rätt person för YRC ? skicka din ansökan till : hakan@yrc.se

Välkommen in till oss!