×

Hyra byggställning i Åkersberga

Kontakta eller besök oss för en snabb och effektiv uthyrning med kostnadseffektiva transportlösningar.

Hos oss på YRC kan du hyra en byggställning i Åkersberga.

Vi erbjuder säkra och stabila byggställningar till såväl privatpersoner som företag och vår filosofi är att det ska vara enkelt och bekvämt att hyra en byggställning. Därför erbjuder vi dig gärna hjälp med logistik, transport och montering så att du som kund kan ägna din tid och energi åt själva arbetet. Som uthyrningsföretag är vi pålitliga och professionella och arbetar med dina behov och din säkerhet som vårt främsta fokus.

Många gånger räcker stegen inte till när det kommer till att till exempel renovera eller måla om en fasad. En byggställning underlättar arbetet, och är dessutom mer stabil och säkrar än en stege. När du behöver en byggställning är det oftast lättast att hyra en framför att köpa en eftersom den sällan används särskilt frekvent. Med oss får du tillgång till en byggställning för så lång tid som du har behov av och vi är både snabba och flexibla i vårt arbete.

Kontakta oss

Ring eller maila oss gärna om du vill hyra en byggställning i Åkersberga så hjälper vi dig. Vill du besöka oss finns vi i Täby på Linjalvägen 6 eller i Vallentuna på Moränvägen 1.

Välkommen in till oss!