Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Fördelar med att hyra maskin!?

Publicerad: 23/1, 2023

3 grymma fördelar med att hyra maskin!

 

Det finns många fördelar med att hyra maskin eller utrustning, du slipper stå med ett ägande, du får alltid en ny och fräsch maskin och du vet att maskinen alltid är nyservad och redo för jobb. 

Vi uppdaterar hela tiden vår maskinpark och vår utrustning så att du får utrustning som uppfyller rådande miljökrav och har den senaste tekniken. Att undvika ägande av en maskin har också sina fördelar – du slipper hålla koll på service och reparationer samt att betala för massa tid då du inte har användning för den.

 

 

Vi levererar maskiner och utrustning ut till din arbetsplats - inte varje dag vi använder Östan dock!

 

Vad är fördelarna med att hyra i stället för att äga?

Först måste du kika på vad det är för maskin du behöver. Och framför allt – hur mycket ska du använda den? Vet du med dig att den kommer vara i jobb frekvent över tid finns det såklart fler fördelar i att äga den. Du har intäkter på maskinen hela tiden vilket betalar sig trots service och kanske en och annan reparation. Har du däremot kortare uppdrag av olika karaktär finns det absolut fler fördelar med att hyra. Du kan anpassa maskin efter uppdrag och välja ett skräddarsytt alternativ just för jobbet. Du står helt utan kostnader mellan uppdrag där du ju faktiskt inte har behov av maskinen överhuvudtaget. Summeringen här är alltså att det helt beror på hur du jobbar och vad du har för typer av uppdrag för att avgöra om hyra eller köpa är mest fördelaktigt för dig.

 

 

Teknik, Hållbarhet och Miljö

Regler och riktlinjer ändras hela tiden. Men en sak vet vi säkert. Det blir bara fler och mer. Äger du din maskin kan du ju av förklarliga skäl inte bara byta när en kund tex önskar att du kör på biodrivmedel. Hyr du maskiner kan du vid varje nytt uppdrag helt anpassa maskinen efter de krav du fått. Hållbarhet innebär idag även att se till arbetsmiljö och teknik – det ska helt enkelt vara hållbart i alla led över tid. Nya maskiner har den senaste tekniken inom både ergonomi och säkerhet. Allt för att optimera arbetsplatsen – både för förare, kollegor på arbetsplatsen och allmänheten.  

 

 

Minimera stilleståndstiden

Oavsett maskin eller annan teknisk utrustning kan något gå fel och arbetet stanna av. Med hyrd utrustning är vi bara ett samtal bort för att hjälpa dig byta ut mot en ny fungerande. Äger du din maskin står du i stället inför en process att få service och reparationer utförda och i värsta fall står då jobbet helt still under den tiden. Oavsett vad som händer med den maskin eller utrustning du hyr hjälper vi dig att snabbt komma i gång igen – du undviker stilleståndstid och kan hålla deadline vilket i slutändan ger dig en nöjd kund.

 

Har du frågor eller funderingar kring uthyrning av maskiner och utrustning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig hitta den bästa lösningen för jobbet!

Se alla nyheter

Välkommen in till oss!