Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Hyr dina produkter av YRC rental...

... för bygg, anläggning, markarbeten, målning och alla andra typer av arbeten där man kanske inte vill äga maskiner och utrustning själv.

Hjuldumper 1500kg
Artikelnummer: 22-12355

Lägg i kundkorgen

Mer information

Hjuldumper 1500kg

Ausa D 150 AHG Hjuldumper

Kompakt hjuldumper som lämpar sig på trånga arbetsplatser där massorna måste transporteras en bit. Hjuldumpern har en transporthastighet på 14 km/h vilket är högre än de larvgående minidumprarna, samt att midjestyrningen gör den smidig i trånga utrymmen.

Det svängbara flaket underlättar för grävmaskinisten vid lastning. För de grävmaskiner som inte har rototilt kan dumperföraren svänga dumperflaket i den position så hela grävarens skopa får plats. 

Ausa D150AHG är utrustad med axlar istället för hjulmotorer, detta gör att maskinen känns mer stabil. Axlarna bidrar till en lägre driftskostnad över längre tid. Permanent 4WD (fyrhjulsdrift) gör att den tar sig fram där många andra fordon bara drömmer om att kunna köra. Ausa hjuldumper är en hydrostatdriven maskin, flaket manövreras med joystick medans ratten används när det är dags att svänga. Detta gör Ausa till en lättkörd maskin!

Teknisk Data

Lastvikt 1500 kg
Lastvolym 835 L
Sviveltipp 180 grader
Vikt 1510 kg
Bredd 1450 mm
Längd 3240 mm
Höjd 2450 mm
Effekt 22 hk
Drivmedl Diesel
Tankvolym 23 L
Max hastighet 14 km/h
Bogserkrok Ja

Välkommen in till oss!