Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Hyr dina produkter av YRC rental...

... för bygg, anläggning, markarbeten, målning och alla andra typer av arbeten där man kanske inte vill äga maskiner och utrustning själv.

Trädgårdsmaskiner

Välkommen till YRC, din pålitliga partner för trädgårdsmaskinsuthyrning i Stockholm! Hos oss förstår vi att trädgårdsskötsel är en konstant process, och vi är här för att göra den processen så smidig och effektiv som möjligt. Utforska vårt omfattande utbud av trädgårdsmaskiner för uthyrning som kommer att hjälpa dig att skapa och bevara en vacker utomhusmiljö.

Vår imponerande flotta av trädgårdsmaskiner inkluderar allt du behöver för att ta hand om din trädgård. Om du behöver beskära träd eller hantera trädstammar, kan du lita på våra högkvalitativa motorsågar. Våra motorsågar är inte bara effektiva utan också säkra att använda, vilket ger dig möjligheten att ta hand om dina träd med precision och trygghet.

Letar du efter en pålitlig lösning för att ta bort stubbar? Hyr stubbfräs i Stockholm från YRC! Våra stubbfräsar är kraftfulla och enkla att hantera, vilket gör det möjligt för dig att effektivt avlägsna stubbar från din trädgård och förbereda marken för nya planteringar. Med vår utrustning kan du få jobbet gjort snabbt och säkert.

Vi erbjuder också ett brett utbud av andra trädgårdsmaskiner som gräsklippare, jordfräsar, och röjsågar som hjälper dig att hantera gräsmattan, förbereda planteringsbäddar och rensa bort ogräs. Med våra maskiner kan du förenkla ditt trädgårdsarbete och göra det till en njutbar upplevelse.

När det gäller trädgårdsprojekt, låt YRC vara din pålitliga partner som levererar kvalitetsmaskiner som underlättar ditt arbete. Kontakta oss idag för att hyra de trädgårdsmaskiner du behöver för att ta hand om din trädgård på bästa möjliga sätt.

Gallervält 50 cm

Gallervält 50 cm

Art.nr: 98-11000

Gallervält 100cm

Gallervält 100cm

Art.nr: 98-11005

Vattenvält 51cm

Vattenvält 51cm

Art.nr: 98-11010

Såmaskin/gödningsspridare 60cm

Såmaskin/gödningsspridare 60cm

Art.nr: 98-11050

Grensåg/toppsax/teleskop >4m

Grensåg/toppsax/teleskop >4m

Art.nr: 98-43100

Muurika 100 cm

Muurika 100 cm

Art.nr: 56-13000

Välkommen in till oss!