×

Hyr dina produkter av YRC rental...

... för bygg, anläggning, markarbeten, målning och alla andra typer av arbeten där man kanske inte vill äga maskiner och utrustning själv.

Trädgårdsmaskiner

Välkommen till YRC, din pålitliga partner för trädgårdsmaskinsuthyrning i Stockholm! Vi förstår vikten av att vårda och underhålla din trädgård på ett effektivt sätt. Därför erbjuder vi ett brett utbud av trädgårdsmaskiner för uthyrning som kan hjälpa dig att skapa och behålla en vacker utomhusmiljö.

 

Vår flotta av trädgårdsmaskiner inkluderar allt du behöver för att ta hand om din trädgård. För att underlätta beskärning och hantering av trädstammar erbjuder vi motorsågar av hög kvalitet. Våra motorsågar är effektiva och säkra att använda, vilket gör att du kan hantera dina träd på ett säkert och effektivt sätt.

 

Utöver motorsågar erbjuder vi även ett urval av kraftfulla gräsklippare för att hålla din gräsmatta i perfekt skick. Våra gräsklippare är lätta att manövrera och utrustade med den senaste teknologin för att ge dig ett jämnt och professionellt resultat varje gång du klipper gräset.

För dig som behöver göra större markarbeten eller plantera nya växter har vi tillgängliga robusta jordfräsar och markvibratorer. Dessa maskiner hjälper dig att förbereda marken för plantering och anläggning av trädgårdsytor, och de sparar tid och ansträngning jämfört med manuella alternativ.

Gallervält 50 cm

Gallervält 50 cm

Art.nr: 98-11000

Gallervält 100cm

Gallervält 100cm

Art.nr: 98-11005

Vattenvält 51cm

Vattenvält 51cm

Art.nr: 98-11010

Såmaskin/gödningsspridare 60cm

Såmaskin/gödningsspridare 60cm

Art.nr: 98-11050

Grensåg/toppsax/teleskop >4m

Grensåg/toppsax/teleskop >4m

Art.nr: 98-43100

Muurika 100 cm

Muurika 100 cm

Art.nr: 56-13000

Välkommen in till oss!