×

Hyra dumper

Hyra dumper i Stockholm

Kontakta eller besök oss för en snabb och effektiv uthyrning med kostnadseffektiva transportlösningar.

Du har troligtvis sökt efter att hyra en dumper i Stockholm och då har du kommit helt rätt. Vi på YRC är en seriös och komplett uthyrningsfirma av dumprar, och vi tillhandahåller flera olika modeller att hyra i Stockholm. Vi välkomnar både företag och privatpersoner att hyra dumper av oss och oavsett hur dina behov eller ditt användningsområde ser ut har vi garanterat en variant som passar. Du kan läsa mer om vårt utbud här på webben där information finns listad kring kapacitet och dimensioner för produkten. Vi som jobbar här är självklart specialister på alla de produkter vi säljer, så om du undrar över något specifikt kring en viss dumper är det bara att fråga oss så hjälper vi dig.

 

För oss är det viktigt att det alltid ska vara så bekvämt och enkelt som möjligt för dig som kund att hyra en dumper, så när du anlitar oss kan du alltid vara säker på att få en smidig och flexibel lösning som passar dig. När du hyr av oss hjälper vi dig gärna med leverans av utrustningen både fram och tillbaka, vilket frigör mycket värdefull tid och energi. Att själv hämta och lämna maskiner är dessutom ofta förknippat med kostnader för många av våra kunder.

Fördelar med att hyra en dumper

En dumper är ett tacksamt redskap i många arbeten där man transporterar tungt material såsom sten, grus, sand och jord. Vi har flera olika modeller som passar oavsett ändamål och givetvis håller alla våra produkter hög kvalitet och säkerhet. Att hyra en dumper hos oss är en bra lösning eftersom du då får tillgång till utrustningen så länge som du behöver den – det är ditt arbete och dina behov som styr och du får hyra för så lång eller kort period som du själv önskar. Därefter hämtar vi upp den efter att uthyrningsperioden är avslutad, och du slipper därmed tänka på förvaring, administration och förvaltning av dumpern när den inte används.

Kontakta oss för att hyra en dumper i Stockholm

I vårt arbete fokuserar vi på att alltid leverera bra service och snabba besked, så om du är intresserad av att hyra en dumper i Stockholm, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Vi finns på telefon, mail eller via kontaktformuläret här på vår hemsida. Om du vill besöka oss har vi lokaler både i Täby på Linjalvägen 6 eller i Vallentuna på Moränvägen 1.

Välkommen in till oss!