Välkommen!

Vänligen välj företag eller privat

×

Hyra byggställning

Hyra byggställning i Stockholm

Kontakta eller besök oss för en snabb och effektiv uthyrning med kostnadseffektiva transportlösningar.

Välkommen till oss på YRC när du behöver hyra en byggställning i Stockholm.

Vi är en uthyrningsfirma med moderna och säkra byggställningar att hyra för såväl privatpersoner som företag. Våra byggställningar är givetvis stabila och säkra för att underlätta arbeten där en vanlig stege inte räcker till. En byggställning är exempelvis praktiskt när det gäller omfattande renoveringar av fasaden eller stora byggnader som ska målas om – då är en byggställning i princip ett måste.

Att vid dessa tillfällen kunna hyra en ställning är en tacksam lösning eftersom ställningen oftast inte behöver användas särskilt frekvent efter att arbetet är utfört, vilket gör det onödigt kostsamt att köpa en ställning – speciellt med tanke på att byggställningen sedan ska förvaras någonstans också.

Som uthyrningsföretag av byggställningar erbjuder vi komplett service, vilket innebär att vi hjälper till med allt från transport fram och tillbaka samt monteringen av ställningen. Tack vare det slipper du lägga värdefull tid och energi på logistiken och kan istället fokusera på själva arbetet.

Hyr byggställning i Stockholm med hög säkerhet

För oss är det viktigt med säkerheten och vår professionella och utbildade personal kan se till att ställningen blir korrekt monterad för en så hög säkerhet som möjligt. Idag sker alldeles för många arbetsplatsolyckor i Sverige som en följd av felaktigt monterade byggställningar. När du anlitar oss kan du därför vara trygg med att vi har din säkerhet som ett av våra främsta fokusområden.

Fördelen med att anlita oss när du behöver hyra en byggställning i Stockholm är framförallt vår seriositet och flexibilitet som företag – vi anser att det ska vara enkelt och bekymmerfritt att hyra en byggställning och du kan hyra en byggställning för så lång eller kort tid som du har behov av. Med ett stort utbud av maskiner och tillbehör har vi goda förutsättningar att alltid lösa våra kunders problem, oavsett vilka utmaningar ni står inför.

Kontakta oss

Vare du står inför ett stort och omfattande entreprenadprojekt eller en mindre renovering av huset står vi gärna till tjänst med vår utrustning. Om du är intresserad av att hyra en byggställning i Stockholm av oss på YRC får du gärna höra av dig på mail, telefon eller via kontaktformuläret här på hemsidan så hjälper vi dig. Vi har även lokaler i Täby på Linjalvägen 6 och Vallentuna på Moränvägen 1 om du vill besöka oss. Välkommen till YRC.

Välkommen in till oss!